Zin in een nieuwe uitdaging?

Dan hebben wij een hele leuke vacature beschikbaar

 

Voor onze winkel in Elst zijn we per direct op zoek naar versterking voor de komende 1-1½ jaar. Je gaat onderdeel uitmaken van het vaste team en kunt 30-36 uur per week bij ons aan de slag.

 

Onze winkel in Elst bestaat uit een ijssalon en chocolaterie. We zijn inmiddels een bekende naam in de regio. Het team in Elst bestaat uit een filiaalleider en ca 12 parttimers. We zijn per ommegaande op zoek naar een ‘rechterhand’ voor de filiaalleider in Elst. Je gaat als allround winkelmedewerk(st)er aan de slag in de ijssalon (maart t/m september) en chocolaterie (jaarrond).

 

Het is een gezellige en verantwoordelijke job. Een informele en prettige samenwerking is bij ons van groot belang. Werkervaring in de horeca of retail is geen must, maar vanzelfsprekend wel een pré.

Wil je in aanmerking komen voor deze leuke functie dan is het wel belangrijk dat het volgende bij je past; je neemt graag initiatief en kunt goed zelfstandig werken. Je bent minimaal 18 jaar (of wordt op korte termijn 18). Gezien de seizoensgebonden piekdrukte in zowel de ijssalon als de chocolaterie hoef je bij ons geen 9 tot 5 baan te verwachten. Het is belangrijk dat je flexibel bent; qua houding, maar soms ook wat betreft rooster en werktijden (vanzelfsprekend in overleg). Je vindt het niet erg om ook op een zaterdag of zondag te werken. Je steekt graag je handen uit de mouwen, hebt oog voor detail, je bent gastvrij en representatief. Verder is het fijn als je een tikje stressbestendig bent en daarbij vooral ook kunt blijven lachen.

Lijkt je dat wat? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

 

Wat wij bieden:

  • Tijdelijk contract (na korte proeftijd) voor 12-18 maanden

  • Gemiddeld 30-36 uur per week (in overleg)

  • Salaris volgens richtlijnen van de horeca CAO

  • Gedeeltelijk flexibele uren / flexibele vakantie mogelijkheden

  • Een hecht team, informele samenwerking, vrolijke en spontane werkomgeving

  • Zijn er misschien praktische bezwaren? In overleg is er veel mogelijk…

 

Word je enthousiast? Stuur dan een motivatiebrief en CV naar solliciteren@wijsijs.nl. Korte kennismakingsgesprekken met Sanne Kooij (directe collega) en Jeroen Pohlmann (eigenaar) z.s.m. gepland.


NB: acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld en solliciteren kan alléén via het aangegeven e-mailadres (dus niet via facebook of instagram)

update: 28-06-2021

team_2020.jpg

Solliciteren 
 
Lijkt het je wat? Dan ben je van harte welkom om te solliciteren! 

Stuur een motivatie én een CV met foto naar solliciteren@wijsijs.nl. Wil je meer informatie over deze functie, dan kun je ook via dit e-mailadres contact met ons opnemen. 

Let op: reacties/vragen via social media of andere kanalen worden niet behandeld. Gebruik dus altijd het juiste e-mailadres s.v.p.
Hou svp ook je SPAM box in de gaten; in het verleden zijn onze mailtjes daar nog wel eens in beland helaas.